Sanal Altyapınızın Kullanılabilirliğini Sağlayın,

İş operasyonlarının ve sanal ortamların 7/24 erişilebilirliğini sağlamak, modern iş ortamında rekabetçi kalmak isteyen herhangi bir şirket için çok önemlidir. Kapsamlı bir olağanüstü durum kurtarma planına sahip olmak bu amaca hizmet edebilir, kesinti süresini en aza indirebilir ve gelir kaybını önleyebilir.

Ancak, olağanüstü durum kurtarma faaliyetlerinin manuel olarak uygulanması zaman ve emek yoğundur – altyapınızdaki sorunları tanımlamanın yavaş bir süreç olabileceğinden bahsetmiyoruz bile.

NAKIVO Backup & Replication, BT hizmetlerinin sürekli olarak sunulmasını sağlayan gelişmiş Site Kurtarma işleviyle bu zorluğun üstesinden gelir.Eylemleri ve koşulları otomatik bir algoritmada düzenleyerek, üretim ortamını kesintiye uğratmadan istediğiniz zaman SR işlerinizi değiştirme, test etme veya tamamlama yeteneğini korurken, mevcut tüm ihtiyaçlarınıza uygun herhangi bir karmaşıklıkta Site Kurtarma işleri oluşturabilirsiniz.

Site Recovery Çalışması:

NAKIVO Backup & Replication ‘da Site Kurtarma, mümkün olduğunca az giriş yapmanızı gerektiren maksimum çok yönlülük ve rahatlık göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Bu, olağanüstü durum kurtarma, felaketten kaçınma, planlı geçiş vb. dahil olmak üzere birçok amaca uygun esnek bir özelliktir.

Site Recovery paketi, herhangi bir karmaşıklıkta bir Site Recovery işi oluşturmak için birleştirilebilecek bir dizi eylem ve koşul içerir. Belirli bir senaryoyu (ör. yerel elektrik kesintisi) karşılamak için basit bir SR işi oluşturabileceğiniz gibi, kapsamlı olağanüstü durum kurtarma düzenlemesi için karmaşık bir senaryo da oluşturabilirsiniz. Benzer şekilde, bu işlerin her biri, tüm olağanüstü durum kurtarma faaliyetleriniz üzerinde daha ayrıntılı kontrole izin veren, sizin tarafınızdan minimum girdi veya manuel gerektiren tamamen otomatikleştirilebilir.

Resim-1

 

Site kurtarma işlemini düzenleyin ve otomatikleştirin

Olağanüstü durum kurtarmayı düzenleyin ve otomatikleştirin

NAKIVO Backup & Replication ile olası sorunlar için sisteminizi manuel olarak izlemenize gerek yoktur. Ürün, VM’lerinizin durumunu periyodik olarak kontrol edebilir ve bazı VM’lerinize erişilemediğini size bildirebilir. Ardından, gerekirse ana kapsamlı SR işinizi birkaç tıklamayla çalıştırabilirsiniz.

 

Birden çok Site Recovery işi oluşturun

Birden çok SR işi oluşturun

Felaketten kaçınma veya veri merkezlerinizin planlı geçişi gibi farklı amaçlar için farklı SR işlerini kullanın. Planlı geçişler için çok siteli SR işlerini kullanın veya kapalı kalma süresini ve hizmet kesintisini en aza indirmek için birincil bir Site Recovery işi oluşturun.Site Recovery özelliğiyle oluşturulan SR işlerinin sayısı sınırsızdır; her türlü planlanmamış etkinlik için belirli bir işiniz olabilir.

 

Site Recovery işlerini test edin ve güncelleyin

Mevcut SR işlerinizi test edin ve güncelleyin

Site Recovery ile hem isteğe bağlı koruma hem de programlı test için uygun çok işlevli bir çözüm elde edersiniz. Oluşturduğunuz her Site Recovery işi, üretim ortamınızı kesintiye uğratmadan test edilebilir. Ayrıca, mevcut herhangi bir işi kolayca güncelleyebilir ve tüm süreci özel ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz.

 

Site Recovery ile RTO'nuzla tanışın

Kurtarma süresi hedefinize (RTO) ulaşın

Her Site Recovery işi için bir RTO ayarlayabilir ve hedefinizin karşılanıp karşılanmadığını görebilirsiniz. Bu, planlı olağanüstü durum kurtarma operasyonlarınızın ve altyapınızın kurtarma hızı açısından beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını değerlendirmenize ve gerçek bir felaket durumunda öngörülemeyen zorluklardan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

 

Site Kurtarma TCO'sunu azaltın

Toplam sahip olma maliyetini azalt

Site Recovery özelliği, sanal altyapınızın dayanıklılığını artırmak için daha az zaman, çaba ve yatırım harcamanıza izin vererek olağanüstü durum kurtarma TCO’nuzu (toplam sahip olma maliyeti) önemli ölçüde azaltır.

Site kurtarma düzenlemesiBirden çok sitede olağanüstü durum kurtarmayı yönetin.

 

Olağanüstü durum kurtarma otomasyonuMaksimum verimlilik için olağanüstü durum kurtarma faaliyetlerini otomatikleştirin.

 

Site kurtarma testiHerhangi bir zamanda kesintiye yol açmayan kurtarma testi gerçekleştirin.

Bu arada 21-23 Eylül arası ücretsiz webinarı kaçırmayınız. 

Ürünü buradan indirebilirsiniz.